Войната в Украйна започва да увеличава приходите на доставчиците в областта

...
Войната в Украйна започва да увеличава приходите на доставчиците в областта
Коментари Харесай

Войната в Украйна увеличва приходите на големите американски оръжейни компании

Войната в Украйна стартира да усилва приходите на доставчиците в региона на защитата, като клиенти като държавното управление на Съединени американски щати допълват доставките, изпратени до Украйна, а страните в Европа се въоръжават с взор към агресията на Москва.

Американски отбранителни реализатори като Lockheed Martin, General Dynamics и други чакат съществуващите поръчки за стотици хиляди артилерийски снаряди , стотици ракетни прихващачи Patriot и скок в поръчките за бронирани транспортни средства, да подкрепят резултатите им през идващите тримесечия.

В края на предходната година бяха подписани нови контракти за директна доставка на Украйна - или за замяна на американски оръжия, изпратени в Украйна. Приходите в този момент текат към огромните реализатори в региона на защитата.

Lockheed, General Dynamics и RTX регистрираха по-добри от предстоящите резултати през последните няколко дни и ръководителите чакат както спорът в Украйна, по този начин и войната на Израел с палестинската въоръжена формация Хамас да подтикват търсенето в кратковременен проект.

" Преминахме от 14 000 снаряда на месец до 20 000 доста бързо . Работим предварително, с цел да ускорим този индустриален потенциал до 85 000, даже до 100 000 снаряда на месец , " сподели Джейсън Айкен, основен финансов шеф на General Dynamics, по време на диалог с анализатори на Wall Street в сряда.

" Мисля, че обстановката в Израел единствено ще окаже допълнителен натиск върху това търсене. "

Подразделението Combat Systems на General Dynamics, което създава бронирани транспортни средства, танкове и артилерия, употребена от Украйна, означи нарастване на приходите си с съвсем 25% по отношение на същия интервал преди година.

RTX, която създава ракети AMRAAM , употребявани в Украйна, съобщи във вторник във вторник пред анализаторите на Уолстрийт, че е получила поръчки на стойност 3 милиарда $ след нашествието на Русия през февруари 2022 година, които са свързани с попълване на военни ресурси в Украйна и Съединени американски щати.

Продажбите през третото тримесечие на сегмента за отбранителни системи на Northrop Grumman се покачиха с 6% заради огромното търсене на муниции и ракетни мотори, употребявани в управляеми ракетни системи с неведнъж изстрелване (GMLRS), които играят решаваща роля в поддръжката на отбранителните старания на Украйна против Русия сили.

Това е част от международната наклонност. Шведският Saab увеличи прогнозата си за продажбите за цялата година в четвъртък, а немският Rheinmetall съобщи, че облагата за третото тримесечие е скочила заради мощното търсене на оръжия и муниции.

По време на последното си искане за 106 милиарда $ нови фондове за Украйна, Израел, Индо-Тихоокеанския район и правоприлагането на границата, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън на 20 октомври сподели, че част от спомагателното искане ще отиде при компании, които запълват производството на американски оръжия , изпратени в чужбина . Байдън загатна ракети Пейтриът, създадени в Аризона, и " артилерийски снаряди, създадени в 12 щата в цялата страна ", като уточни Пенсилвания, Охайо и Тексас.

Разбира се, ръководители от няколко отбранителни компании на скорошно комерсиално ревю предизвестиха, че неналичието на квалифицирана работна ръка и проблемите с веригата за доставки не престават да попречват потенциала на фирмите да извършват поръчки.
 Съединени американски щати оповестиха нов пакет военна помощ за Украйна
Съединени американски щати оповестиха нов пакет военна помощ за Украйна

Последният пакет от военна помощ беше разгласен на 11 октомври
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР